Produsul a fost adăugat în coș
Luați legătura cu noi
12.09.2020 21:50

Descoperiți Chroma ID, noul brand în vopsire de la Schwarzkopf Professional. Inspirat de tendințele de individualitate și expresie, Chroma ID este primul sistem de colorare 100% personalizat, semi-permanent, cu tehnologia Bonding integrată printre produsele Schwarzkopf Professional.

 Astăzi, clienții nu au suficientă abordare universală a colorării. Chroma ID oferă posibilități nelimitate de creare a culorilor, permite meșterilor să exprime unicitatea fiecărui client. De la blond natural până la roz îndrăzneț, sistemul Chroma ID include 6 măști bonding de tonifiere intense, 13 măști bonding de tonifiere și o bonding mască clear.

 O gamă largă de culori, care corespunde celor mai populare nuanțe IGORA ROYAL și IGORA VIBRANCE, Chroma ID este ușor de utilizat pentru tehnici duale, tehnici de mână liberă și colorare completă.

 Datorită tehnologiei bonding integrate, a conținutului redus de sare și a formulei de protecție din compoziție, Chroma ID permite meșterilor să obțină o flexibilitate de 100% în timpul vopsirii, fără a deteriora părul.

 GĂSEȘTE O ABORDARE INDIVIDUALĂ FIECARUI CLIENT!

 Gama Chroma ID este concepută pentru:

Neutralizarea nuanțelor nedorite

Reîmprospățimea sau îmbunătățirea nuanței părului colorat sau natural

Crearea accentelor de culoare: de la pastel la expresiv

Pre-pigmentarea părului

Corectarea rezultatelor colorării

Explorează posibilitățile nelimitate de a crea o nuanță unică cu Chroma ID.

CULOARE ÎNDRĂZNEAȚĂ CU CHROMA ID