Produsul a fost adăugat în coș
Luați legătura cu noi
19.03.2021 11:11

FIBRE CLINIX. CREAT INDIVIDUAL PENTRU TINE.

 Fibre Clinix este un nou sistem de îngrijire a părului exclusiv pentru salon, personalizat, care combină știința inovatoare și îngrijirea personalizată atât în ​​salon cât și pentru îngrijirea acasă. Cea mai modernă și extrem de eficientă tehnologie regenerativă de la Schwarzkopf Professional combinată cu o abordare personalizată:

Păr de 10 ori mai puternic *

Etanșarea absolută a porozității părului **

Restaurarea structurii interne și externe a părului până la 60 de zile ***

* când utilizați gama Fibre Clinix față de firele netratate

** pe baza testului de pieptănarea umedă versus fire netratate

*** când utilizați sistemul Fibre Clinix pentru îngrijire acasă

 

FIBRE CLINIX SISTEM DE ÎNGRIJIRE ACASĂ

Păstrarea și menținerea rezultatelor serviciului de salon acasă prin crearea unui mix individualizat de îngrijire pentru dvs.

FIBRE CLINIX FORTIFY

Gama pentru părul deteriorat

Cu tehnologie integrată Triple Bonding și tehnologia C21 pentru a restabili părul deteriorat. Formula cu Niacinamidă întărește și hrănește structura interioară a părului pentru a menține efectul serviciului de salon Fibre Clinix.

FIBRE CLINIX VIBRANCY

Gama pentru părul colorat

Cu tehnologie integrată Triple Bonding și tehnologia C21, precum și acizi AHA pentru a păstra rezultatele colorării și efectul de durată a serviciului de salon Fibre Clinix.

FIBRE CLINIX HYDRATE

Gama pentru părul uscat

Cu tehnologie integrată Triple Bonding și tehnologia C21 pentru părul uscat și fragil. Formula cu Squalane restabilește echilibrul umidității și mărește elasticitatea părului pentru a prelungi efectul serviciului de salon Fibre Clinix.

FIBRE CLINIX VOLUMIZE

Gamă pentru părul fin

Cu tehnologie integrată Triple Bonding și tehnologia C21 pentru părul fin și slab. Formula cu Peptidă Fitokină adaugă densitate părului fără a-l încărca. Prelungeste efectul serviciului de salon Fibre Clinix.

FIBRE CLINIX TAME

Gamă pentru părul aspru și neregulat

Cu tehnologie integrată Triple Bonding și tehnologia C21 pentru părul aspru și neregulat. Formula cu Ceramide restabilește structura deteriorată prin sigilarea suprafeței poroase a părului, elimină efectul „freezzy”, păstrează și menține rezultatele serviciului de salon Fibre Clinix.

 

FIBRE CLINIX- SISTEM DE ÎNGRIJIRE ACASĂ!